“Дружина” Ліндеманна Світлана Лобода похвалилася обручкою з величезним діамантом — навіть Лоліта заздрить

Екс-учасниця жіночого тріо «ВІА Гра» і вже давним-давно сольна співачка Світлана Лобода похвалилася розкішною обручкою, яку їй міг подарувати потенційний наречений Тілль Ліндеманн.

Виконавиця хіта «Пуля-дура» офіційно ще жодного разу не виходила заміж. Однак не виключено, що її весілля або не за горами, або пройшло таємно.

Вже досить довгий час в ЗМІ ходять чутки, що Світлана зустрічається з солістом німецької рок-групи Rammstein. Більш того, його вважають батьком молодшої дочки зірки Тільди, на що, втім, натякає ім’я дівчинки.

Світлана Лобода з донькою Тільда
Світлана Лобода з Тільда

Також Лобода виховує старшу спадкоємицю Євангеліну від цивільного шлюбу з хореографом Андрієм Царем. Незважаючи на насичений робочий графік, співачка завжди знаходить час на сім’ю.

Світлана Лобода
Світлана Лобода з дочками

Повернемося до Тілля. Всі пов’язані з ним домисли не безпідставні, адже причиною їх появи стали спільні виходи можливої пари в світ.

Проте ні героїня нашої сьогоднішньої статті, ні сам Ліндеманн не дають ніяких коментарів з приводу свого роману, як би шанувальникам цього не хотілося.

Світлана Лобода і Тілль Тіндеманн
Світлана Лобода і Тілль Тіндеманн

Не можна не відзначити, що Світлана вміло підігріває інтригу публіки, виставляючи неоднозначні фото в соціальних мережах. Так, увагу фанатів привернув новий знімок співачки в Instagram, на якому вона позує, сидячи на борту літака.

На безіменному пальці правої руки артистки важко не помітити обручку з великим діамантом.

У захваті від нього залишилася навіть Лоліта Мілявська: «Каблучка бомба», — написала вона і була не єдиною, хто помітив цю маленьку, але таку важливу деталь.

Комментарии Лолиты и Светланы Лободы
Коментарі Лоліти і Світлани Лободи

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!