Анна Седокова похвалилася схудлими ногами: гарнішає поруч з молоденьким чоловіком

Співачка Анна Седокова опублікувала новий знімок у своєму Інстаграм і нагадала про важливу для себе подію.

Анну Сєдокову досі називають “руденька з ВІА Гри”, адже саме з цієї знаменитої групи почалася зіркова кар’єра артистки. Крім сильного голосу, Седокова зачепила публіку миловидною зовнішністю. Гарна фізична форма, пухкі губи і довге волосся – це те, чим запам’яталася артистка.

Седокова одна з найкрасивіших учасниць "ВІА Гри"
Седокова одна з найкрасивіших учасниць “ВІА Гри”

Зараз Ганні Седоковій 37 років, а вона виглядає також привабливо, як і на початку свого зоряного шляху. Красуня активно веде свій мікроблог в Інстаграм і регулярно публікує свіжі знімки. Так, сьогодні, 15 грудня, Седокова опублікувала яскравий кадр, зроблений в Майамі. Співачка позувала в коротких шортах і джинсовій куртці, демонструючи округлі, засмаглі стегна. При цьому її образ доповнювала капелюх і босоніжки на підборах.

У підписі до фото Седокова повідомила, що завтра святкує день народження. За словами Анни, раніше вона обов’язково в цей день кудись полетіла в пошуках пригод. «Я б шукала біль, трансформуючи її в рядки пісень. Адже раніше так було завжди. Звична модель поведінки оптимістичних поранених дівчаток. », – зізналася Седокова. Однак зараз, як стверджує співачка, вона подорослішала і більше не ховається від своїх проблем, відлітаючи в інші країни.

Шанувальникам сподобалося нове фото артистки і вони залишили багато приємних коментарів під знімком. «Ах какая красота», «Яка ж красива і мудрая. Прийняття своїх страхів, це найголовніша ознака дорослішання »,« Будьте щасливі і здорові, це найголовніше »,« Вау, красуня », – відреагували на знімок користувачі Мережі.

Нагадаємо, у вересні 2020 року Ганну Седокова вийшла заміж втретє. Третім чоловіком Анни став відомий баскетболіст Яніс Тімма, який молодший за Анни на 10 років. Заради щастя з Седокової він залишив свою першу дружину і маленького сина.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.