Трудяжечке Олі Поляковій святий Миколай приніс срібну рамочку для фото, а дочки зробили масаж в 4 руки

Оля Полякова поділилася милими сімейними моментами на честь свята святого Миколая - який подарунок отримала і як її рідні її люблять.

Оля Полякова постійно дуже багато працює – співає, виступає, репетирує, бере участь в шоу. За її словами, зараз вона – головна годувальниця в родині, так як її чоловік Вадим всі доходи спрямовує на розвиток бізнесу.

Графік у артистки такий щільний, що навіть немає часу на відпочинок, відвідини СПА або інших видів релаксу. Ось її дочки і вирішили зробити мамі домашній СПА-салон. Старша Маша сіла мамі на спину і масажувала шию, плечі і вуха, а молодша Аліса зайнялася ногами – на ступнях багато біологічно активних точок, що відповідають за різні органи, а також, за загальний стан організму. Відео з такими розвагами Оля виставила в своєму Сторіс.

Домашній СПА салон Олі Полякової
Домашній СПА салон Олі Полякової

А ранком співачка отримала приємний сюрприз – від імені святого Миколая його вручив чоловік: в красивій коробочці, зі статуеткою білого бичка у вигляді іграшки на ялинку і новорічним декором, виявилася дуже красива срібна рамочка для фото – ручної роботи в стилі модерн.

Подарунок для Олі Полякової
Подарунок для Олі Полякової

Оля була в захваті від подарунка і написала “Я теж дитинка”, натякнувши, що і дорослим дуже приємно отримувати подарунки.

Зараз Оля бере активну участь в зйомках нового шоу “Маскарад”. Її епатажні наряди і образи, в яких вона з’являється в суддівської ложі, викликають бурю обговорення як серед шанувальників, так і колег. Ось якою була Оля в ефірі від 18 грудня.

Оля Полякова на шоу "Маскарад"
Оля Полякова на шоу “Маскарад”

Як бачимо, Дзідзьо на задньому плані все дуже подобається. А ось підписчики Полякової, за рідкісним винятком, написали, що плаття вульгарне і їй зовсім не йде.

 "" ""

А ви як вважаєте? Пишіть в коментарях на Фейсбуці.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.