Битва модних нарядів: Катерина Кухар проти Наталії Могилевської – хто виглядає ефектніше

Трима-балерина Катерина Кухар поділилася з шанувальниками новим ефектним фото, а уважні користувачі задумалися - десь вони вже це бачили!

Після закінчення шоу “Танців з зірками” Катерина Кухар повернулася до звичного ритму життя – виступам на сцені театру, участі в різних концертах і шоу. А ще – традиційні передноворічні та різдвяні фотосесії.

Для привітання віруючих західного обряду з Різдвом 25 грудня Катерина вибрала ефектне колекційне блакитне плаття молодого бренду Rotate by Birger Christensen з Данії.

Катерина Кухар в блакитному вбранні
Катерина Кухар в блакитному вбранні

Шанувальники засипали Катерину компліментами.

Коментарі
Коментарі

Сукня виконана з тканини під назвою “пухнаста травичка” з штучними пір’їнками, коротка пряма, зі спущеними плічками і об’ємними рукавами в три чверті. Вартість такого наряду по каталогу 220 євро (7670 гривень).

Користувачі Мережі згадали, що вже бачили таке вбрання – на співачці Наталі Могилевській. Вона влітку в точно такій сукні, тільки більш насиченого блакитного кольору, прийшла на інтерв’ю радіоефіру на Авторадіо в честь попадання її пісні “Білий літак” в топову десятку.

Наталя Могилевська в такому ж вбранні
Наталя Могилевська в такому ж вбранні

Образ Наталії тоді також вразив шанувальників, правда, всі більше захоплювалися її новим кольором волосся, а про плаття писали так:

 ""

Коментарі
Коментарі

І зараз, порівнюючи, кому більше наряд йде, всі зійшлися, що Катерина виглядає більш витончено і вишукано, а Наталі об’ємні фасони не надто йдуть.

Екатерина Кухар и Наталья Могилевская в одинаковых нарядах
Катерина Кухар та Наталя Могилевська в однакових нарядах

Ще з часів “Танців з зірками” Катерина і Наталя конкурували між собою, і навіть сильно посварилися під час проекту, але після помирилися.

Кухар и Могилевская помирились
Кухар та Могилевська помирилися

 

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!