Максим Галкін злив відео, як його 71-річна дружина танцює в білій сукні і теплих капцях на Новий рік

Новий рік Алла Борисівна зустрічала з родиною і гостями і численними гостями в своєму замку в селі Грязь під Москвою.

Максим Галкін не втримався і запостив відео веселою гулянки. Для вечірки був використаний банкетний зал в маєтку Пугачової і Галкіна, там є невелика сцена і більше десятка круглих столиків ресторанного типу.

Судячи з відео (подивитися можна в кінці статті), гостей було досить багато, якщо всі жінки, що потрапили в кадр, прийшли зі своєю другою половинкою.

Максим зняв, як три подружки – Алла Пугачова, Іда Достман і молода дружина Юрія Ніколаєва Юлія Проскурякова вийшли на сцену танцювати під запальний хіт “Видели ночь” відомого гурту “Кіно”.

Танці Алли Пугачової і її гостей
Танці Алли Пугачової і її гостей

Гостинна господиня будинку була одягнена у вільний біле плісироване плаття і легка кофта-накидка, а на ногах – теплі тапочки-уггі на хутрі. Хоча обличчя Алли Борисівни виглядає дуже навіть молодо для її віку, по її обережним рухам і турботі про здоров’я помітно, що вона вирішила сильно не молодитися в новорічну ніч.

В ході веселого танцю до танцюючих приєдналася дружина Валентина Юдашкіна Марина, а потім і сестра Максима Галкіна Наталія. Вийшов цілий номер.

Максим ніяк не прокоментував відео, а шанувальники буквально засипали Пугачову компліментами.

Коментарі
Коментарі

Тільки за дві години відео ролик набрав майже мільйон переглядів і понад півтори тисячі коментарів.

Багато шанувальників зоряної пари жалкували, що Ліза і Гаррі потрапили в кадр, швидше за все на той час діти вже спали.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!