Невістка Оксани Марченко похвалилася розкішною обручкою від чоловіка-спадкоємця мільйонів: “Люблю”

Молода невістка Оксани Марченко Катерина після пишного весілля зі старшим сином телеведучої привертає особливу увагу публіки.

Героїня нашої сьогоднішньої статті — модель, фотограф, візажист і блогер в одній особі. У себе в Instagram дівчина регулярно публікує нові фото і відео, а одруження зі спадкоємцем мільйонів істотно збільшило її аудиторію в соціальних мережах.

Екатерина и Богдан
Катерина і Богдан

Катерина намагається не світити в подробицями сімейного життя, тим не менш, вона знає як порадувати шанувальників. На цей раз в її Insta-стрічці з’явився кадр зі свіжої фотосесії, на якому вона позує в елегантному бежевому платті в горошок з пишною зачіскою та ніжним макіяжем.

“Я дихаю — і, значить, я люблю! Я люблю — і, значить, я живу!”, — написала героїня статті в пості.

Катя володіє досить яскравою зовнішністю, тому її знімки збирають безліч відміток “Подобається”. Ще складно не помітити розкішні каблучки на безіменному пальці дівчини — одне з них з заручин з чималим діамантом, друге ж обручка.

Варто відзначити, що як би злостивцям не хотілося, але стосунки у екс-ведучої вокального шоу “Х-Фактор” з невісткою склалися чудові.

Марченко с невесткой
Марченко з невісткою

Сама Оксана вже давно одружена з народним депутатом Віктором Медведчуком. Пара виховує двох дітей — Богдана і Дарину, проте сина теледіва народила не від політика, а від першого чоловіка Юрія Коржа. Незважаючи на це, Віктор відноситься до пасинка як до рідного, що доводить розкішний весільний банкет, який вони з Марченко влаштували для молодих.

Свадьба Богдана и Екатерины
Весілля Богдана та Катерини

Новоспечене подружжя розважали Олег Винник, група “Время и Стекло”, Макс Барських, Світлана Лобода і, звичайно ж, Вєрка Сердючка. Ведучим торжества був популярний шоумен Григорій Решетник.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.