Спокуслива Тіна Кароль в тоненькому шовковому топіку солодко позувала на шкіряному дивані

Українська поп-діва Тіна Кароль любить дивувати публіку несподіваними нарядами, перетвореннями, позами і вчинками. Однак сьогодні вирішила прямо шокувати.

Найчастіше Тіна Кароль, з’являючись на якихось заходах, створює бурю обговорень через свого сукні. А сьогодні вона виклала відео, де співачка залишилася в одному ліфі. Куди тільки в цей час дивився її коханий Дан Балан?

На короткому відео, яке Тіна Кароль опублікувала собі в Інстаграм, видно, що воно зроблено з добірки фото. Там Тіна Кароль звисає з дивана вниз головою і позує для камери.

Цікаво, що фотосесія проведена у неї вдома, сама дівчина одягнена в чорний шовковий ліф і невелику асиметричну спідницю.

Шанувальники помітили, що рухається Тіна дуже ніжно і жіночно.

Ось що коментатори української заслуженої артистки пишуть під її новим постом:

  • жарко
  • неймовірна
  • Нічого собі Тина!

Відзначимо, що Тіна Кароль стала суддею одинадцятого сезону шоу “Голос країни “. Це серйозний виклик для її опонентів, так як на цьому проекті у Тіни за спиною вже п’ять перемог, і вона абсолютно точно знає що потрібно для досягнення успіху.

Однак її опонент Олег Винник, який в цьому сезоні дебютант, абсолютно не планує віддавати перемогу Кароль навіть з ввічливості і джентльменських мотивів. Він готовий боротися за кубок для своїх вихованців в команді до останнього, тим більше, у нього така велика підтримка серед української аудиторії.

Рекомендуємо подивитися наші відео про Тіну Кароль і Олега Віннніке.

Історія кохання Тіни Кароль та Дана Балана: чому пара ховається досі і чи готовий Дан до дітей

З ким у Олега Винника насправді був роман: Таюне, Ніно або Олена Шоптенко?

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.