Рідкісні фото потрапили в соцмережу: Джамала з мамою захопила шанувальників

В честь цього святкового дня, співачка показала своїм шанувальникам, як зараз, виглядає її мама - Галина Тумасова.

Джамала, яка є популярною українською співачкою коли був день народження її мами, вона сфотографувала її спільно з собою і розмістила в соціальних мережах. Кожна мама пишається своїми дітьми, а коли вони ще й талановиті та шановані в суспільстві – це тим більш для неї радість. А в цій сім і мама і дочка один одного радують. Найголовніше ставлення в сім’ї.

Співачка показала своїм шанувальникам, як зараз, виглядає її мама – Галина Тумасова.
В честь цього святкового дня. Джамала на своїй сторінці в соціальній мережі опублікувала знімки. На фотографіях співачка поруч зі своїм рідним коханою людиною.

 "Джамала
Джамала з мамою

Нижче вона написала чуттєвий запис: “Мій найкращий партнер в кожному за лаштунку. Мій улюблений день. Мій найкращий Водолій обожнюю! З днем народження”. Користувачі соцмереж відразу ж відгукнулися на цей напис і розміщені фотографії.

 "Джамала
Джамала з мамою

Вони почали вітати маму Джамали та саму артистку і таким значущим для неї днем. Бажали все здоров’я її мами, відмінного настрою і довгих років життя. Деякі відзначили, що у них з мамою однакові очі. І майже всі констатували, що на фото дві гарні жінки.

Джамала – це популярна українська кримськотатарська співачка та актриса. Вона, є народною артисткою України.
Джамала закінчила Національну музичну академію України. Пісні, які вона виконує як правило в стилі: джаз, соул, фанк, фолк, поп та електро.

Співачка бере участь також в опері та різних шоу.
Раніше Джамала порадувала своїх шанувальників фотографіями зі свого архіву, де вона на пляжі на Балі.

Але фотографії Джамала показала свою фігуру до того як вона поправилась на десять кілограмів. І також розмістила фотографію яка вона зараз. Це Джамала зробила для того, щоб у неї була мотивація схуднути.
Балі. На фото зірка показала фігуру до того, як поправилась на 10 кг.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.