Пікантна поза: Тіна Кароль в панчохах в сітку задерла ноги вгору, намагаючись викликати інтерес

Співачка Тіна Кароль останнім часом знаходиться в центрі уваги - шанувальники захоплюються її новою піснею "Скандал " і запрошують до себе в міста на виступи.

Тіна Кароль повідомила у себе в Інстаграм-акаунті повідомила, що стала обличчям лімітованої колекції панчіх і колготок від відомого всеукраїнського бренду. Щоб залучити до своєї продукції, вона пристрасно позувала лежачи на підлозі.

“Давай продовжимо # скандал з самої провокаційною колаборацією року разом з брендом @giulia_ua. Відчуй свободу, будь привабливою, кокетливою і неперевершеною в наших панчохах і колготках. Лімітована колекція у продажу вже 5 березня “,

– повідомила Тіна Кароль у себе н сторінці в Інстаграм.

Шанувальники буквально завалили улюбленого кумира компліментами – виглядає Кароль дійсно неперевершено. Так ефектно, що зверне увагу навіть Дан Балан, який вже довгий час відмовчується з питань особистих відносин із зіркою.

Нагадаємо, в лютому 2021 року Тіна Кароль випустила пісню з гучною назвою “Скандал “. Вона вийшла якраз у той час, коли вони з Суперблондинкою Олею Поляковою з’ясовували стосунки – Полякова на шоу “Маска ” образила Тіну, назвавши її “відомої плакальниці на похороні “.

Полякова образила Тіну Кароль
Оля Полякова образила Тіну Кароль

Тіна Кароль у властивій їй стриманій манері холодно відповіла Оле. Судячи з усього, її вибачень вона не прийняла, і всієї ситуації не зрозуміла.

Дана конфліктна ситуація між зірками тільки підігріла інтерес до нової пісні Тіни, тому деякі фанати визнали дану ситуацію “ухвалив “, щоб підняти власні рейтинги перед прем’єрою.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.