Настя Каменських здивувала публіку своїм новим образом: “Зачіска, як у дикобраза “

Настя Каменських вразила шанувальників своїм новим образом і неймовірною зачіскою.

Українська співачка Настя Каменських є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм співачки налічує 5,2 мільйона підписників. Артистка знає, як привернути до себе увагу і часто дивує шанувальників неймовірними, епатажними сценічними костюмами. Так, нещодавно Каменських поділилася з шанувальниками радісною новиною – вона зняла кліп на нову пісню, який вже скоро зможуть побачити глядачі. Артистка розповіла, що зйомки були дуже складними і тривали більше доби. Однак Настя обіцяє, що відеоробота приємно здивує її шанувальників.

Фото зі зйомок нового кліпу каменских
Фото зі зйомок нового Кліпу каменских

Сьогодні, 3 березня, Настя Каменських поділилася з шанувальниками коротким відео, де показала один з образів, в якому вона з’явиться в кліпі. Образ артистки дуже яскравий і незвичайний. Перше, що кидається в очі – неймовірна зачіска. Зверху волосся дівчини гладке і причесане, а далі воно переходять в дуже пишну шевелюру. Образ артистки доповнений неймовірним макіяжем з акцентом на очі.

“З нетерпінням чекаю п’ятниці, щоб нарешті презентувати вам мій трек« Дівчатка Рулят »”, – написала Каменських.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати неймовірний образ улюблениці. “Образ вогонь”, “Пеппі Довга панчоха”, “Лялька”, “Дуже красива”, “Макіяж бомба”, “Скільки волосся”, “Супер зачіска”, “Лялечка ти наша”, “Зачіска дикий дикобраз” – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.