Красуня Настя Каменських показала свою кращу подружку, яку вмостився між ніг

Дружина репера Потапа показала свою улюблену собачку Мімі, яка минулого літа народила співачці цуценят. Публіка захопилася цим знімком, адже Настя на ньому - щаслива.

“Доброго ранку “, – написала англійською мовою Настя Каменських.

На знімку вона сидить на ліжку, а на руках у неї сидить собачка. Настя мило і ніжно пригорнула її до себе.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських випустила відразу дві пісні, які дуже сподобалися аудиторії.

Це пісня “Почуття ” і пісня “Дівчата рулять! “. Примітно, що пісню “Почуття “, яка розповідає про почуття дівчини до її чоловіка Потапу, була присвячена нього помер батько Насті.

Олексій Йосипович Жмур помер в січні 2021 року на 83-му році життя. Настя і її мама довгий час не могли прийти до тями.

“Так сталося, що я втратила батька, але потім я зрозуміла, що це кращий спосіб сказати йому, що я його люблю і сказати йому спасибі за всю його підтримку, тому що він мене завжди підтримував. Йому дуже подобалася ця пісня і він дуже чекав відео, там знімалася мама і він нав про це. він дуже чекав. Але він подивиться вже звідти. Але до цього ніколи не будеш готовий. я все розумію. він був уже в похилому віці і я точно знаю, що він пішов у кращий світ , що він мене підтримає і звідти, але це завжди дуже важко “,

– розповіла Настя Каменських, коли вже прийшла до тями.

Потап також в інтерв’ю Катерині Осадчій зізнався, що мама Насті Каменських переїхала до його мамі, і вони разом полетіли відпочивати, щоб якось відвернути себе від величезної втрати.

Зараз Каменських морально вже відновлюється, і мріє повернутися в творчий потік з новими силами. Поки що, з огляду на нових пісень, очевидно, Настя йде правильним шляхом!

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.