“Вагітна ” Катя Осадча та Ольга Сумська в шкірі помірялись красою: виглядають як однолітки

Спільне фото телеведучої Каті Осадчої і актриси Ольги Сумської захопило Мережу.

На офіційній сторінці програми “Світське життя” в Інстаграм з’явилося спільне фото незмінної ведучої шоу Каті Осадчої і популярної української актриси Ольги Сумської. Осадча була одягнена в коричневі штани і бордовий жакет, який приховував особливості її фігури. Цікаво, що останнім часом телеведуча вибирає вільні наряди, через що подейкують, що Осадча може бути вагітною. А ось 54-річна актриса Ольга Сумська вибрала дуже стильний і жіночний look. Так, Сумська була одягнена в чорні шкіряні штани і сірий шкіряний плащ з коричневим поясом на талії. Свій образ Ольга доповнила чорними чобітьми.

Катя Осадча та Ольга Сумська
Катя Осадча та Ольга Сумська

Варто відзначити, що незважаючи на те, що Сумська старше за Осадчу на 17 років, на фото вони виглядають ровесниками.

Секрет краси Ольги Сумської

Красою української Роксолани захоплюються мільйони. Актрисі вже пішов шостий десяток, а на її обличчі практично немає зморшок. Актриса без сорому показує своє обличчя без макіяжу і фотошопу, адже їй нема чого приховувати.

Ольга Сумська без макіяжу
Ольга Сумська без макіяжу

У чому ж секрет молодості Сумської? Звичайно, актриса, як і інші знаменитості доглядає за своєю шкірою і регулярно відвідує косметологів. Сумська регулярно робить різні процедури для омолодження шкіри обличчя. Крім того, Ольга стежить за своїм харчуванням і регулярно займається спортом.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.