Юрій Горбунов змінив зачіску і відростив вуса: став виглядати набагато старше

Український шоумен і актор Юрій Горбунов оприлюднив новий знімок, де показав себе в несподіваному образі.

Український ведучий, шоумен і чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов є активним користувачем соціальних мереж. На Інстаграм актора підписано майже 1 мільйон осіб. Юрій регулярно публікує там свіжі знімки і ділиться думками.

Нещодавно Горбунов оприлюднив знімок, де постав у незвичному для себе образі – з вусами і довгим волоссям. Юрій позував з хлопавкою-нумератором в яскравій салатовой куртці і блакитний шапці.

Насправді, Горбунов не вирішив змінити імідж, він позував у кіношному образі з фільму “Скажене весілля 3”. Там Юрій зіграв роль тамади Назарія Запухляка. Прем’єра фільму відбулася 25 лютого цього року.

Крім того, що Горбунов знявся в цьому фільмі, він є його продюсером.

Користувачі Мережі оцінили публікацію Горбунова і відзначили, що комедійний фільм “Скажені весілля 3” з його участю їм дуже сподобався.

“Дуже класний фільм! Ходили з сім’єю на всі частини! Юра, ви блискучий актор! Класно граєте! Продовжуйте в тому ж дусі! “,” Хороший фільм. Можна дивитися і відпочивати “,” Супер! Дивились в перший же день прокату! “,” Фільм супер “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, в Мережі подейкують, що скоро Юрій Горбунов може стати батьком вдруге. Чутки з’явилися, коли публіка почала помічати кругленький живіт у його дружини Каті Осадчої. А недавно Горбунов дав інтерв’ю, в якому зізнався, що вони з дружиною мріють про доньку і активно над цим працюють.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.