Олена Шоптенко зізналась, що ніколи не годувала свого сина: всі їдять це кожен день

Хореограф Олена Шоптенко - володарка вузької талії і підтягнутого тіла. Багато в чому це завдяки тому, що вона правильно харчується і займається спортом.

У своїй останній публікації в Інстаграм іменитий хореограф розповіла, що ніколи не годує свою дитину.

“Повинна зізнатися, я ніколи не смажила дитині нічого на сковорідці “,

– почала свою розповідь Шоптенко.

Вона поділилася, що не хоче давати дитині жирне, і сама не вживає. А хорошою антипригарной сковороди у неї не було. Зараз же вона придбала сковороду з антипригарним покриттям від іменитого бренду і перестала так обмежувати свою сім’ю в їжі.

“Так, металевою лопаткою користуватися теж можна, а це – окреме задоволення. Ніби робиш щось заборонене і за це нічого не буде. Сковорідці теж. Вона прослужить в 6 разів довше і продукти не будуть прилипати. Загалом, син мій з’їв кабачкові оладки з задоволенням, і це найкращий показник “,

– пораділа партнерка Олега Винника по “Танцях з зірками ” і виклала відео, як готує на кухні, а поруч грає її син.

Нагадаємо, Олена Шоптенко – відомий український хореограф. Вона досить часто бере участь в проекті “Танці з зірками “. Також цікавим фактів в її біографії є те, що вона перемогла в одному з сезоном разом з Володимиром Зеленським. Правда, тоді він був не президентом, а гумористом студії “Квартал 95 “.

В останньому сезоні “Танців … ” Олена пробула трохи. Її дискваліфікували разом з партнером Олегом Винником через пропуску двох прямих ефірів – вони обидва заразилися Ковід-19, і в складній формі довгий час проходили реабілітацію.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.