Як виглядає наймолодша учасниця “Віа Гри “? Соні Тарасової тільки виповнилося 20 років

Так Софія Тарасова, яка стала учасницею групи "ВІА Гра" прекрасно вписалася в колектив, хоча їй 31 березня 2021 року минуло лише 20 років.

У скільки років можна домогтися успіху в шоу-бізнесі? Напевно це питання ставлять перед собою багато початківці артисти. І це вірно. Вони повинні знати яку мету поставити перед собою і скільки часу потрібно, щоб її досягти.

Деякі вже відбулися зірки шоу-бізнесу багато років пробивалися на Олімп слави та у них по-різному було в житті: чорна і біла смуга. Інші моментально злітали на пік слави, але там протрималися недовго і потім про них швидко забули.

Деяким пощастило більше. До їх таланту ще додався чоловік-продюсер і кар’єра різко пішла вгору. Так доля прихильна була до Віри Брежнєвої, яка вийшла заміж за Костянтина Меладзе і відразу отримала два в одному: чоловіка і продюсера. Володіючи талантом і завзятістю в досягненні мети співачка досі тримається на “плаву”.
У Костянтина Меладзе є відмінна особливість – у нього є почуття яких співачок підібрати до себе в групу “ВІА Гра”.

Уже змінилися кілька поколінь співачок в цій групі та всі вони радували глядачів і своїх шанувальників. Так Софія Тарасова, яка стала учасницею групи “ВІА Гра” прекрасно вписалася в колектив, хоча їй 31 березня 2021 року минуло лише 20 років.

Як відповів Костянтин Меладзе на раннє поставлене йому питання, він раніше керувався при виборі дівчат в групу як вони могли танцювати, а тепер, як вони співають.
Підібрані їм колективи завжди показували відмінні результати та на всіх концертах зал був повний.

 

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?