Таюне підкорила фігурою в облягаючому вбранні і похвалилася стрижкою боб-каре: Олегу Виннику пощастило

Таємна дружина Олега Винника Таюне з'явилася на сцені у вбранні, яке підкреслило всі достоїнства розкішної фігури, але не менше уваги привернула її стрижка боб-каре.

Олег Винник, безсумнівно, є головним серцеїдом української естради. Від нього в захваті мільйони прихильниць, а багато жінок мріють опинитися на місці його дружини. Втім, воно вже зайняте, і хоча сам артист не розкриває подробиць свого особистого життя, в ЗМІ неодноразово згадувалося, що він одружений на бек-вокалістці Таїсії Сватко, більш відомій як Таюне.

Вони майже ровесники, а познайомилися, коли обидва вчилися в музичному училищі. Передбачається, що в ті часи між ними і зав’язалося кохання, яке їм вдалося зберегти донині.

Олег Винник і Таюне дали концерт в ефірі "Російського радіо"
Олег Винник і Таюне

Лише єдиний раз ще в нульових Олег давав інтерв’ю німецькому виданню і розповів, що одружений і виховує сина. Тоді він був зіркою мюзиклів в Німеччині, а в рідній Україні про нього, як про знаменитість, ніхто не знав.

Таюне теж не поспішає розкривати інтригу, але навіть в статусі таємної дружини Олега Винника вона продовжує виходити на сцену в сміливих нарядах, щоб покрасуватися ідеальною фігурою. Неозброєним оком видно, що Таїсія тримає себе в формі.

Таюне
Таюне

Численна армія фанатів цієї зіркової парочки регулярно публікує в соціальних мережах нові і архівні фото своїх кумирів. На цей раз шанувальники згадали, якою Таюне була зі стрижкою боб-каре.

У кадрі артистка позує на сцені у вузьких чорних штанах, топі, мереживний розлятайці та в босоніжках на високих підборах. Пояс відмінно підкреслив її струнку талію, а коментатори як і завжди обсипали Сватко безліччю компліментів.

Всі деталі, які вдалося дізнатися про таємну сім’ю Олега Вінінка і Таюне, зібрані в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?