Як виглядає і чим займається молода дружина Андрія Макаревича: одружився на ній після трьох невдалих шлюбів

Засновник групи "Машина времени" Андрій Макаревич пару років тому одружився в четвертий раз. Його обраницею стала жінка, яка молодша за нього на цілих 30 років.

У перший раз Макаревич одружився зі студенткою Оленою Глазовою, їх шлюб тривав 3 роки. Друга дружина Алла Голубкіна подарувала музикантові сина, проте дитина не врятувала їх від розлучення. З наступною дружиною Наталією Голуб артист прожив 7 років, а в грудні 2019-го він таємно одружився в четвертий раз на Ейнат Кляйн — вона журналістка, гід, письменник і фотограф родом з Києва.

Познайомилася пара абсолютно випадково. Макаревич хотів відправитися в подорож до Ефіопії, а друзі порадили йому гіда. Їм і виявилася Ейнат.

Дружина Андрія Макаревича Ейнат Кляйн
Дружина Андрія Макаревича Ейнат Кляйн

Весілля закохані зіграли в стародавньому ізраїльському місті Тель-Авів у вузькому колі рідних і близьких за всіма єврейськими традиціями, оскільки і Кляйн, і лідер гурту “Машина времени” євреї, хоча Андрій тільки наполовину. За словами співака, піаритися на четвертому одруженні він не хотів, але і приховувати спеціально не намагався.

Через кілька місяців після весілля подружжю довелося тимчасово розлучитися через пандемію. Вони могли спілкуватися тільки по відеозв’язку, зате зараз пара разом. До речі, істотна різниця у віці ніяк їм не заважає.

Весілля Андрія Макаревича і Ейнат Кляйн
Весілля Андрія Макаревича і Ейнат Кляйн
Андрій Макаревич зі своєю молодою дружиною Ейнат Кляйн
Андрій Макаревич зі своєю молодою дружиною Ейнат Кляйн

Дітей у Ейнат Кляйн поки немає, тоді як Андрій Макаревич є батьком трьох дітей. Його старша дочка Дана народилася поза шлюбом, живе вона в США і займається там фармацевтичним бізнесом.

В кінці вісімдесятих музикант вдруге став татом сина Івана, він актор. У двохтисячному на світ з’явилася молодша дочка героя статті Анна. Крім того, у нього є троє онуків. Всі вони — діти позашлюбної дочки Дани.

Андрій Макаревич з дітьми
Андрій Макаревич з дітьми

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.