Жертва пластики з величезними вилицями Анастасія Покрищук зробила собі штучні кубики преса на животі

Зірка українського Інстаграма Анастасія Покрищук продовжує перетворюватися за допомогою пластичних хірургів, і зупинятися на досягнутому вона не збирається.

Свій шлях до популярності Настя почала в четвертому сезоні телешоу “Від пацанки до панянки”, де вона затрималася ненадовго. Незважаючи на це, героїня нашої сьогоднішньої статті вже тоді встигла запам’ятатися українцям завдяки збільшеним вилицям і губам.

Любов до уколів краси привела Покрищук до того, що її обличчя перестало виглядати натурально, проте сама вона собі подобається саме такою, а на безліч гнівних коментарів на свою адресу дівчина не звертає уваги.

Анастасія Покрищук до і після пластики
Анастасія Покрищук до і після пластики

Не можна не відзначити, що на Інстаграм Анастасії підписані більше 250 тисяч чоловік, які щодня спостерігають за її епатажними витівками і постійними перетвореннями.

Зараз на її рахунку збільшення скул, губ і бюста, а нещодавно вона зробила чергову операцію, на цей раз зі створення “кубиків преса на животі”. Звичайно, результатом Покрищук вже встигла похвалитися в соціальних мережах, і, судячи з усього, вона залишилася задоволена, навіть не дивлячись на залишковий набряк.

Думка підписників розділилася, адже далеко не всі поділяють захоплення Насті пластикою, хоча дуже багато людей все ж підтримують дівчину:

  • “Неначе книжку проковтнула”;
  • “Що попало…”;
  • “Фігура — вогонь, прес — супер, дуже красиво!”;
  • “Ефектно”;
  • “Виглядає неприродно”;
  • “Спортивне тіло без спорту ніякий хірург не зробить”.

До критики Покрищук ставиться з гумором і не засмучується, коли бачить в коментарях негатив. Що цікаво, ботокс Анастасія колить собі сама, чому вона навчилася по урокам в мережі. Але вона — не єдина любителька кардинальних перетворень.

Ще про одну дівчину, яка зробила собі немислиму кількість пластичних операцій, щоб бути схожою на ляльку Барбі, дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.