Порада Олі Полякової від 17 квітня 2021: піднімайте свої прекрасні сідниці і починайте займатися! (Відео)

Найголовніше: вправи потрібно виконувати з посмішкою і настроєм. Тільки оптимістично налаштована людина може ефективно виконувати вправи.

Представникам шоу-бізнесу потрібно постійно перебувати в прекрасній фізичній формі. Вони повинні підтримувати свою фігуру і відрізнятися міцним здоров’ям, бо це їм необхідно, щоб витримати той жахливий ритм життя, які вони ведуть. Постійні відрядження, переїзди, концерти – при поганому здоров’я довго людина не витримує. Це, крім того, що потрібно мати прекрасний вигляд обличчя і чудовий настрій.

Оля Полякова відрізняється міцним здоров’ям. Тільки подивіться як енергійно вона виконує своє пісні на концертах. Після кожної такої пісні сильно втомлюєшся, а їй все дарма. Це тому, що вона приділяє фітнесу під наглядом тренера по 30-40 хвилин три рази на тиждень. І так постійно.

Нещодавно Оля Полякова розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому вона тренується. Вона так енергійно закликає всіх почати віднині тренування, що виникає відчуття просто зараз все кинути та бігти на тренування або в крайньому разі пробігтися по набережній.

Очі в Олі горять, з таким запалом вона звертається до користувачів соцмереж.

 "В "
Оля Полякова

Далі вона показує як правильно робити розминку і потім тільки радить приступати до фізичних вправ. І найголовніше: вправи потрібно виконувати з посмішкою і настроєм. Тільки оптимістично налаштована людина може ефективно виконувати вправи та тоді вони йому підуть на користь.
І вже через місяць ви побачите результат.

А ви після перегляду цього відео відразу кинулися виконувати фізичні вправи? Здоров’я та удачі вам!

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.