Оля Полякова накинула листок капусти на голову: вирішила спародіювати Нікітюк і скласти конкуренцію Осадчій

Оля Полякова веде свій Інстаграм-блог, куди не боїться опублікувати не тільки знімки в відкритих купальних костюмах, а й свої дивні відео. Наприклад, такі, як нове.

Так, в Instagram-stories суперблондинка і “королева ночі” записала відео, де приміряла капелюх з капусти. Правда, не справжню, а тільки маску.

Співачка поділилася, що побачила цю креативну і незвичайну маску у своїй не менше довгоногої подружки зі світу зірок – телеведучої Лесі Никитюк.

Оля Полякова в капелюшку з капусти розсмішила мережу. Праворуч – Леся Нікітюк

Оля Полякова в капелюшку з капусти розсмішила мережу. Праворуч - Леся Никитюк
Оля Полякова в капелюшку з капусти розсмішила мережу. Праворуч – Леся Нікітюк

Відзначимо, Оля Полякова не раз показувала фоловерам свій розкішний приватний будинок, і ось зірка знову вирішила нагадати, в яких умовах вона живе. Полякова опублікувала в Instagram відео, на якому видно пейзаж, який розгортається з її панорамних вікон. У будь-яку погоду перед співачкою видніється розкішне озеро, дерев’яний місток і доглянуті стежки.

За словами Полякової, вона часто сидить біля вікна, і представляє, що відпочиває десь на узбережжі Сени.

Її лаунж-зона справді облаштована дуже добре і атмосферно. Адже сама Оля любить відпочивати з сім’єю або запрошувати друзів.

Також зірка естради на відео показала, чим і як доглядає за своїм обличчям, щоб зберегти його свіжість і молодість.

“Краща косметика в будь-якому віці – красива шкіра, здоровий сон і харчування. Але без додаткового догляду та зволоження не обійтися. Продовжуючи серію ефірів POLYAKOVA BEAUTY, сьогодні хочу показати один із способів догляду за собою”, – написала телезірка.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.