Олі Поляковій і дочкам губи покусали бджоли або “невдала пластика”: на такі фото без сліз не поглянеш

Не секрет, що співачка Оля Полякова любить експерименти над зовнішністю. Хоча, зважаючи на вік, пластики вона поки ще не робила.

Благо, сучасні технології дозволяють в цифровому форматі приміряти на себе будь-яка особа, і навіть уявити, що ви зробили пластичну операцію. Оля Полякова скористалася відповідної маскою в Інстаграм, тому зараз ми можемо побачити, як би виглядала вона, якби зробила собі збільшення губ.

Але Оля не обмежилася експериментами над собою, і “підставила” нові обличчя ще й своїм дочкам – Маші і Алісі. Дівчатка були, м’яко кажучи, не в захваті.

На жаль, не можна побачити коментарів публіки, так як в режимі запису Історій поки ще не можна залишати коментарі. Однак можна бути впевненим – такі перетворення епатажної української співачки точно не залишать без уваги.

Оля Полякова з дітьми Машею і Алісою вирішили спробувати збільшити собі губи
Оля Полякова з дітьми Машею і Алісою вирішили спробувати збільшити собі губи

Відзначимо, зараз Оля Полякова зі своєю сім’єю відправилася відпочивати. Це вже не перша її поїздка на дорогий курорт в цьому році.

Відомо, що зоряна сім’я зупинилася в розкішній триповерховій віллі на території 5-зіркового готелю в Анталії. Оля Полякова показала, що з матір’ю і дочками вона насолоджуються смачними сніданками, морем, сонячними днями і збирається на дівочі посиденьки. Від такої відпустки співачка в захваті, адже вона майже рік не бачила маму і ніколи не відпочивала без чоловіка Вадима.

Оля Полякова на шляху в аеропорт: скріншот Інстаграм-сторіз
Оля Полякова на шляху в аеропорт: скріншот Інстаграм-сторіз

“Я ніколи не відпочивала в дівочій компанії – ні з подругами, ні навіть з друзями. Тільки з сім’єю. Я так була завантажена роботою, що відпочинок з сім’єю для мене був єдиним шансом провести з ними час. Цей відпочинок теж з родиною, але замість чоловіка – мама, яку я не бачила майже рік через локдауна “,

– поділилася Оля Полякова.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.