Юрій Горбунов з дитинства привчає сина до серйозної техніки: подарував синочку яхту?

Як відомо, зараз телеведучий Юрій Горбунов разом зі своєю дружиною Катериною Осадчою відпочиває в Туреччині. Передбачалося, що вони поїхали туди удвох.

Однак зараз, судячи з фото Юрія в соціальній мережі Інстаграм, з ними знаходиться і їх син Ваня. До слова, сенсацією тижня як і раніше залишається те, що Катерина Осадча чекає своєї третьої дитини. Новина про цікаве положення вона розсекретила недавно в програмі “Світське життя” на телеканалі 1 + 1. Першим, хто дізнався про вагітність Катерини, стала співачка Оля Полякова.

Юрій Горбунов показав фото з відпустки, де він дозволив синові сісти за кермо яхти

Маленький Ваня сидить на величезному шкіряному кріслі чорного кольору, і дивиться в бінокль. У вікно видно інші яхти, які стоять уздовж причалу

“Що там на горизонті, мій капітан?”, – підписав знімок Юрій Горбунов.

Відзначимо, Українська телеведуча Катя Осадча та її чоловік Юрій Горбунов чекають народження другої спільної дитини. Зараз знаменитості насолоджуються часом, який проводять на відпочинку в Туреччині. Днями Юрій відсвяткував іменини і його кохана оприлюднила серію красивих фото і адресувала коханому приємні слова. Передбачається, що це їх останній відпустку за той час, поки Катя в положенні. Адже з певного періоду літати на літаку вагітним заборонено.

Також Катерина не розкриває стать майбутньої дитини, і не говорить який же у неї точний термін, тому фанатам складно визначити, коли саме теледіва остаточно піде в декрет.

Приховували стосунки 5 років: історія любові телеведучих Катерини Осадчої і Юрія Горбунова

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.