Тіна Кароль показала себе без макіяжу на відпочинку і здивувала шанувальників постарілим видом

Тисячі шанувальників вважають Тіну Кароль еталоном краси і жіночності.

Співачка тричі отримувала звання найкрасивішої жінки України за версією журналу VIVA. Глядачі звикли бачити свою улюбленицю в дорогих нарядах, з професійним макіяжем і красивою укладкою.

Елегантні жіночні сукні, яскраво-червона помада і хвиляста укладка – фірмові деталі сценічних образів Тіни Кароль. Як тільки артистка з’являється на сцені, у глядачів перехоплює подих, адже кожен раз співачка виглядає чудово.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Однак артистка не соромиться показати себе в простому, повсякденному вигляді і хоч рідко, але публікує такі знімку в своєму Інстаграм. Зараз Тіна знаходиться в теплих краях разом зі своїм сином Веніаміном. Тіна майже не публікує фото з відпочинку, проте кілька відео і знімків вона все ж зняла для шанувальників.

Так, нещодавно Тіна опублікувала Селфі, де постала зовсім без макіяжу і зачіски, демонструючи свою природну красу. Тіна позувала в світлому топі розстебнутому на кілька гачків, який ледь стримував пишний бюст співачки.

Користувачі Мережі захоплювалися красою співачки, хоча деякі відзначили, що Тіна виглядає не дуже свіжо і молодо.

“Без макіяжу виглядає трошки постарілою”, “Ось це ракурс, я розумію”, “Не перестаю насолоджуватися фото- і відеозвітом з відпочинку Тіни і Вені”, “Ми нудьгували за такою Тіною Григорівною”, “Погляд прям в душу”, – пишуть коментатори.

Коментарі під знімком Тіни Кароль
Коментарі під знімком Тіни Кароль

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.