Найвідоміша бабуся радянського кіно: як жила Тетяна Пельтцер

Тетяна Пельтцер стала однією з найбільш улюблених бабусь в радянському кіно. Але її доля склалася не так барвисто, як на телеекранах.

Заробляти своїм акторським талантом майбутня зірка радянського кіно почала з дуже раннього віку. Вона народилася у сім’ї відомого актора Івана Пельтцера, тому вже у 9 років вперше вийшла на театральну сцену. А через рік стала повноцінною самостійною артисткою зі своїми особистими гонорарами.

Перше випробування її чекало в університеті. Вона поступила на театральний факультет, але так і не закінчила його, тому що мала проблеми з імпровізацією.

Татьяна Пельтцер: юность и молодость
Тетяна Пельтцер: юність і молодість

Тетяна відучилася на друкарку і пішла друкувати тексти. У 30-х роках актриса знову спробувала “подружитися” зі сценою. Вона працювала в театрі імені Волкова в Ярославлі, де проживала деякий час. А пізніше — у театрі Моссовєта у столиці.

Татьяна Пельтцер
Тетяна Пельтцер

Народну любов Пельтцер завоювала тільки у 50 років, коли почала активно пробувати себе в кіно і отримувала заповітні ролі.

У житті Тетяна Іванівна була не такою простою і наївною, як її героїні у фільмах. Вона дуже рано почала палити і любила азартні ігри. Але при цьому добре ставилася до оточуючих. Її домробітниця відгукувалася про актрису тільки позитивно. Тетяна ніколи не харчувалася в їдальнях, а навпаки, любила готувати разом зі своєю помічницею.

Тетяна Пельтцер
Тетяна Пельтцер

Особисте життя акторки, на жаль, не склалося. Заміжня вона пробула всього 3 роки з 1927 по 1930 рік. Дітей у шлюбі так і не з’явилося. Всю свою любов Тетяна віддавала глядачеві і племінникам. Вона завжди мріяла про дітей і онуків, тому отримала їх цілі мільйони. Адже не дарма її називали найулюбленішою бабусею в СРСР.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.