Жіночна Надія Мейхер в чорному боді стала в позу: помолодшала років на 20

Співачка і актриса Надія Мейхер - улюблениця мільйонів чоловіків. І це не просто так - її артистичність, сильний вокал і дуже приваблива зовнішність - головні козирі.

Нещодавно голосиста екс-віагрянки показала цікаве фото, яке заохотило чоловіків. Там вона стоїть поруч з пілоном в чорному боді і панчохах. Вона поставила руки в боки і задумливо дивиться вдалину. Шанувальники оцінили її шикарну фізичну форму – вона струнка, ноги підтягнуті.

Надія Мейхер
Надія Мейхер показала свою сильну сторону

Під фотографією співачка Надія Мейхер поміркувати над багатьма філософськими питаннями:

“Наше Майбутнє, це впевненість у вчинках, думках, мріях, події, що залишили яскравий відбиток минулого … Але навіть якщо, щось не збувається, головне проаналізувати, відчути, це тому, що не вистачало впевненості, чи тому, що вам було надано більш цікавий шлях – Ваш шлях. це не означає, що він буде легше (найчастіше він супроводжується безліччю складнощів), але це означає, що він дасть вам можливість не тільки максимально розвинути Ваш потенціал, але отримати справжнє задоволення, а спостерігає поштовх і натхнення. Наше майбутнє-це можливість тут і зараз стати господарем своєї Долі … “,

– написала Надія Мейхер.

Відзначимо, зараз у колишньої учасниці колективу “Віа Гра ” напружений і посилений графік концертів. Вона нарешті дочекалася завершення карантинних обмежень, і тепер увірвалася в концертну діяльність. Наприклад, 31 травня у неї заплановано концерт в Дніпрі, а вже на наступний день, в перший день літа, – в Харкові.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.