Кардинально змінила імідж: рокерша Юлія Саніна стала гарячою блондинкою

Співачка і фронтвумен групи "The Hardkiss" Юлія Саніна завжди звикла бути на висоті. Вона - відмінниця по життю.

До її якостей відноситься також уміння дивувати, яке вона продемонструвала днями.

Дівчина була шатенкою, але для виступу перетворилася в блондинку. Багато її навіть не відразу дізналися, але зміни явно пішли їй на користь – прийшла мотивація і бажання писати нові драйвові пісні.

Юлія Саніна позувала в прозорих лосинах і обтягуючому топі з довгими прозорими рукавами. Її look – повністю молочного кольору. Волосся білі, з невеликими відливами червоного кольору на кінцях.

Відзначимо, Юлія Саніна, справжнє ім’я якої – Юлія Головань, – українська співачка, відома як солістка англомовної групи The Hardkiss. Майбутня зірка народилася в Києві в родині професійних музикантів.

Артистка сама пише тексти і музику до багатьох композицій. За словами виконавиці, в цьому їй допомагає любов до літератури – саме звідти співачка черпає натхнення для створення нових образів.

Також Юлія Саніна – екс-учасниця великого українського танцювального проекту “Танці з зірками “. Там вона хоч і не здобула перемогу, але впевнено і гордо дійшла до фіналу, що не зрадивши своїх шанувальників.

Після завершення шоу Юлія сказала, що не пошкодувала про свою участь в цьому проекті, проте більше на нього зважитися не зможе.

Також Юлія Саніна – не тільки успішна співачка, але і дружина, і мама чарівного сина. З родиною вона часто подорожує, відкриває для себе світ.

Також одним з важливих подій у творчому житті Санін недавно стало те, що вона стала рекламним обличчям продукції Активіа. Цікаво, що до цього довгі роки з ними співпрацювала Маша Єфросиніна. Причину розриву контракту з нею не уточнюють.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.