ТОП неймовірних образів Наді Дорофєєвої, які зводять чоловіків з розуму

Надія Дорофєєва - знаменита українська співачка. Спочатку вона була в колективі "Время и стєкло", який був справжнім ідолом підлітків і молоді.

Однак в 2020 році колектив оголосив про свій розпад, і тепер Надя виступає сольно під псевдонімом DOROFEEVA.

Її музична кар’єра – успішна. Про таку, насправді, мріють багато. По-перше, їй звичайно ж допомагає її вокал. Дівчина – сильна співачка, яка впродовж усіх років кар’єри лише удосконалює свої здібності і розвиває задатки.

Другий не менш важливий фактор – це зовнішність. Мініатюрна артистка дуже красива і жіночна, за рахунок чого привертає увагу чоловічої половини своєї цільової аудиторії.

А ще Надя ДоДо може дозволити собі побешкетувати – викласти такі фотографії, від яких у чоловіків холоне кров.

Фото в помаранчевому купальнику

Тут вона ніжно позує в гамаку, закривши очі. Якщо подивитися на тіло артистки, то можна помітити – вона плідно працює над ним в спортивному залі. Фігура підтягнута, талія осина, ноги довгі і стрункі.

Рожевий купальний костюм

Такий же, як і помаранчевий, тільки рожевий – виставляє всю красу Дорофеєвої напоказ. Єдиний недолік, який відзначили користувачі в коментарях – це маленькі обсяги в області декольте артистки. Однак вона сама мініатюрна, і, схоже, зовсім не комплексує через це.

Стильний образ

Крім відкритого одягу і купальників, Надя – улюблениця відвертих поз. Тому її нерідко можна побачити в загадковому амплуа і обговорюваних локаціях.

Надя Дорофєєва буває різною

Ось ще кілька її вдалих знімків.

Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards
Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards
Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Никитюк
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва поділилася нескромним фото
Надя Дорофєєва поділилася нескромним фото

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.