Як виглядала Наталя Могилевська на піку своєї ваги і як виглядає зараз?

Зараз співачка Наталія Могилевська дуже популярна і затребувана. Публіка цінує її не тільки за вокал, а й за красу - фізичну і душевну.

Однак були в житті співачки такі часи, коли вона трохи себе запустила, і виглядала досить повненькою. Тоді публіка раз у раз обговорювала, що у Наташі проблеми зі здоров’ям, приписували їй психоз і гормональний збій.

Наталья Могилевская на пике своего веса
Наталія Могилевська на піку своєї ваги

Однак потім Могилевська привела себе в порядок за допомогою спеціальних дієт від кваліфікованого дієтолога і нутриціолога

Хочемо звернути вашу увагу на те, що ми не рекомендуємо дієт, і не даємо їх позитивної або негативної оцінки. Настійно рекомендуємо перед тим, як обмежувати себе в раціоні, проконсультуватися з лікарем, і здати аналізи. Інакше відмова від продуктів, дефіцит калорій або інші харчові рамки можуть згубно позначитися на вашому здоров’ї.

Отже, з відкритих джерел відомо, що Наталя скидала вагу за системою харчування дієтолога Наталії Самойленко. Програма харчування передбачає розумне споживання калорій з усіма потрібними мікроелементами, але виключає стан голоду, яке викликає гастрит і інші проблеми з шлунково-кишкового тракту.

Своїм “рецептом ” схуднення відома співачка і популярний продюсер ділилася в Інстаграм, і навіть викладала фотожаби про те, як би вона виглядала в своїй рекордній вазі.

Зараз Наталя Могилевська вже значно пострункішала. Однак каже, що все одно не вважає, що знаходиться в ідеальній вазі. Тому разом з Самойленко і тренером Анітою Луценко продовжує скидати зайві кілограми, і з радістю стає на ваги, щоб побачити новий результат.

Наталя Могилевська в легкому атласі
Наталя Могилевська в легкому атласі – як вона виглядає зараз?

Мріє до свого найближчого Дня народження влізти в улюблену сукню, яке давним давно висить на вішалці і чекає свого часу.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.