(Фото) Чарівна Катя Осадча разом з сином: два плюс один

Нещодавно Катя Осадча розмістила в соцмережах свою з сином фотографію і підписала, що на фото не двоє людей. Вона мала на увазі, що їх троє.

Батьки завжди люблять своїх дітей, особливо коли вони маленькі. Як приємно чекати народження своєї дитини та представляти як ви його будете виховувати. Як він перший раз скаже мама і як перший раз піде.

А через час його потрібно буде вести в перший клас. Потім вступ до інституту, одруження і влаштувати в житті.
І завжди тато і мама буде поруч і завжди буде передавати свої знання і досвід. Як зворушливо дивитися на майбутніх батьків. Вони прямо розцвітають в очікуванні дитини. Ніщо не може зрівнятися з радістю жінки, яка скоро стане матір’ю.

Катя Осадча разом з Юрієм Горбуновим з нетерпінням чекають народження дитини. Вони готуються до цього. Періодично відпочивають на морі, Катя Осадча набирається сил. Бо вона після народження малюка нескоро зможе виїхати на відпочинок. Поки дитина підросте, зміцніє, та й Катя Осадча оговтається від пологів.

Юрій Горбунов як майбутній люблячий батько уважно стежить за здоров’ям своєї дружини. Тому вони завжди разом і періодично розміщують на своїх сторінках в інстаграм цікаві фотографії та відео. На них можна побачити які у них довірчі та теплі відносини.

Правда Юрій Горбунов, коли Катя Осадча не вдома і не з ними, то вони з сином відвідують піцерію. Не хочеться готувати, а Катя Осадча не рекомендує так годувати її сина. Але тато є тато з ним все можливо.

Нещодавно Катя Осадча розмістила в соцмережах свою з сином фотографію і підписала, що на фото не двоє людей. Вона мала на увазі, що їх троє, адже скоро з’явиться ще одна дитина на світло.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.