Як зараз виглядає зірка “Сватів” Тетяна Кравченко

Тетяна Кравченко недавно поділилася новою фотографією. Фанати обговорюють зовнішній вигляд актриси.

“Постаріла” — таку реакцію викликало нове фото Тетяни Кравченко на її фан-сторінці в соціальних мережах.

На портреті видно зморшки. Але це не заважає актрисі бути красивою і відчувати себе чудово.

Улюблена “Валюха” зі “Сватів” підкорила глядача своєю щирістю і впізнаваним образом. Схожа родичка точно є у багатьох глядачів серіалу. А тому і сприймаєш Валюху, героїню Тетяни, як улюблену тітоньку або бабусю.

Тетяні Едуардівні сьогодні 66 років, за її плечима сотні ролей в кіно і театрі, вона заслужена артистка Росії, любляча мама і прекрасна подруга.

Кравченко відмовляється від будь-яких хірургічних і косметологічних втручань у свою зовнішність — вона обирає природний шлях “дорослішання” свого обличчя і тіла. І анітрохи не шкодує. Все, що дозволяє собі актриса — використовувати косметику. Наприклад, підкреслювати очі ніжними тінями або губи нюдовою помадою.

“Як прекрасно дивитися на справжню жінку! Красива, жива, не штучна … Зі святом вас”, — коментують фоловери, вітаючи Тетяну з весняними святами.

Актриса — молода душею, що видно по її усмішці і палаючим очам. Напевно, тому мало хто помічає, як вона змінюється зовні.

 

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.