65-річна Лариса Доліна в короткій сукні вразила осиною талією: “Як порцелянова статуетка”

Відомої радянської і російської співачці Ларисі Доліної - 65 років. Однак виглядає артистка набагато молодше, особливо після схуднення.

Лариса Доліна в свої 65 років виглядає просто карколомно. Близько року тому артистка зайнялася собою і сильно схудла. Доліна скинула 21 кг за відносно невеликий час. Шанувальники навіть запідозрили, що співачка скористалася послугами хірургів, але сама артистка стверджує, що схудла завдяки дієтологам і жорстким обмеженням.

Лариса Долина до і після схуднення
Лариса Долина до і після схуднення

Нещодавно Лариса Долина в своєму мікроблозі в Інстаграм оприлюднила невелике відео зі зйомок свого нового кліпу.

Співачка постала в чорному короткому платті з квітковим принтом і рожевих туфлях-човниках. Доліна зробила яскравий макіяж і красиву укладку. На відео співачка співала свою пісню і рухалася в так музиці перед камерою.

Користувачі Мережі захопилися зовнішнім виглядом артистки і засипали її компліментами в коментарях. Багато відзначили, що Лариса Олександрівна дуже схудла і стала виглядати на багато молодше.

“Лариса Олександрівна, Ви приголомшлива. Які у Вас ніжки гарні “,” у як ви так пострункішала, ЯК ?? “,” Вау! Виглядаєте надзвичайно! “,” Стильна, струнка і красива! “,” Яка фігурка! А ноги які! Ви порцелянова статуетка! “,” Лариса Олександрівна, ви просто чудова “, – пишуть коментатори.

Більше про раптове омолодження Лариси Доліної дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.