Молода дружина Петросяна підігріла чутки про другу вагітність: животик вже видно

Тетяна Брухунова зробила коміка Євгена Петросяна "молодим" батьком в 74 роки. Ходять чутки, що жінка чекає ще одну дитину.

Тетяна Брухунова молодша за свого чоловіка на 44 роки. Однак вона зуміла зруйнувати 32-річний шлюб Петросяна і Олени Степаненко та стати офіційною дружиною коміка. Крім того, вона народила Петросяну спадкоємця. Зараз хлопчику, якого назвали на честь діда Ваган, півтора року.

Петросян з маленьким сином
Євген Петросян з маленьким сином

Не так давно в Мережі з’явилися чутки, що молода дружина Петросяна може бути знову вагітна. 4 серпня Тетяна оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі фото, яке ще більше змусило публіку підозрювати дружину Петросяна в вагітності. На знімках Брухунова з сином позували під час прогулянки. Жінка була одягнена в комбінезон з квітковим принтом, під якому важко не помітити кругленький живіт.

Жена Петросяна с маленьким сыном
Дружина Петросяна з маленьким сином на руках показала кругленький живіт

Це відзначили і користувачі Мережі:

“Тетяна, дивлячись на вільний комбінезон, вся жовта преса сколихнеться новиною про вашу вагітності “, – відреагували передплатники.

“Мені давним-давно наплювати “, – відповіла Брухунова.

“Так навіть якщо це і так, то прекрасно же! Діти – завжди щастя! Ми тільки порадіємо за вас “, – пишуть коментатори.

Коментарі під знімком Брухуновой
Коментарі під знімком Брухуновой

Більше про історію кохання з величезною різницею віці Євгена Петросяна і Тетяни Брухуновой дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.