(Фото) Лілія Ребрик зачарувала своїх шанувальників новим вбранням – їй йде!

Успішна жінка Лілія Ребрик розуміється в одязі. Так нещодавно вона розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона прекрасно виглядає.

Одяг. Люди кажуть вам, що одяг не важлива, що “одяг не робить людину” і все інше, але це все брехня. Одяг дуже важлива, і ви це теж знаєте.

Ви відчуваєте це почуття, коли знаходите ідеальний предмет: єдине, чого не вистачало в вашій шафі, – цієї ідеальної майки або цих чудових джинсів. Одяг змушує нас відчувати себе добре.

Коли ми відчуваємо себе добре, ми більш впевнені в собі, ми добре виглядаємо, ми щасливіші, ми відчуваємо, що можемо перемогти світ! У міру того як ми зростаємо, стаємо більш зрілими, починаємо прагнути до різних речей, ми також повинні пройти цей процес з нашим гардеробом.

Як ти хочеш відчувати себе у своєму одязі?

Як ви хочете, щоб ваш одяг викликала у вас почуття?

Задайте собі це питання, а потім загляньте у свою шафу.
Ми так старанно працюємо над особистим розвитком і не розуміємо, що нам також потрібно дозволяти нашому стилю розвиватися. Іноді, коли ми відчуваємо, що змінилися, але при цьому відчуваємо себе застряглим – це ваш одяг. Якщо ви підете по магазинах, придумуєте, як носити та купите одяг, яка змусить вас відчути себе таким, що відбувся, успішним, то ви не відчуєте себе таким застряглим.

Зверніть увагу як одягаються представники шоу-бізнесу та ви зрозумієте, чому вони відчувають себе практично завжди прекрасно.

Успішна жінка Лілія Ребрик розуміється в одязі.
Так нещодавно вона розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона прекрасно виглядає. Особливо впадає в очі як жінка себе впевнено тримає. Ось що робить правильно підібраний одяг з людиною!

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.