Дмитро Маліков показав свого маленького сина на закордонному курорті: повна копія тата

У Діми Малікова підростає трирічний син, з яким сім'я часто подорожує. Наприклад, зараз Маліков відпочиває в Греції.

Незважаючи на те, що музиканту на даний момент 51 рік, виглядає він молодо і добре. Також добре, як і чверть століття років тому – коли його популярність тільки набирала обертів, а будь-який концерт збирав цілий стадіон шанувальників, а головне – прихильниць.

Зараз 51-річний музикант Дмитро Маліков відпочиває з сім’єю в Греції

Звідти російський виконавець публікує багато фотографій. А дочка Стефанія також ділиться знімками з молодшим братом, які викликають напад милості у шанувальників з усієї країни і ближнього зарубіжжя.

Напередодні в своєму Instagram Дмитро розмітив спільне фото з дитиною.

Дмитро Маліков показав фото з сином в Греції
Дмитро Маліков показав фото з сином в Греції
Дмитро Маліков показав фото з сином в Греції
Дмитро Маліков показав фото з сином в Греції

“Летимо назустріч сонцю! “, – написав неймовірно харизматичний і красивий співак Маліков в описі до фотографії.

Відзначимо, сина Дмитра Малікова звуть Марк. Йому нещодавно виповнилося три з половиною роки. Ім’я для дитини вибирала дружина, але Дмитро був зовсім не проти, що його спадкоємця будуть так звати.

Дмитро Маліков зізнався, що з народженням сина він став більше часу проводити в родині. Маліков впевнений – у вихованні сина більше уваги і часу повинен приділяти цим питанням, тому виступати на сцені і давати різні інтерв’ю він став рідше.

Також в мережі було опубліковано відео, як дочка Малікова грає зі своїм братиком Марком і з черепашкою. Відео зібрало безліч позитивних коментарів – Марк дуже милий і вихований.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.