10-річну доньку Ані Лорак розкритикували за зайву вагу: “Пухкенька дуже, мама зовсім не дивиться”

10-річна дочка Ані Лорак Софія нарвалася на критику в Інстаграмі.

Софія Налчаджиоглу – єдина дочка Ані Лорак. Дівчинка народилася в 2011 р в шлюбі Кароліни і турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу і носить прізвище свого батька.

Дочка Ані Лорак Софія
Дочка Ані Лорак Софія

З недавніх пір Соня почала активно вести свій Інстаграм-блог. Дівчинка щодня публікує в соціальних мережах свіжі фото і відео. Користувачі Мережі активно коментують знімки. Багато пишуть компліменти, але є й ті, хто вважає за потрібне висловити свою негативну думку про дочку Ані Лорак.

Так, останнім часом під знімками Соні багато пишуть, що вона має зайву вагу.

Дочка Ані Лорак Софія
Дочка Ані Лорак Софія

 "Дочка

“Їй би спортом зайнятися, пухкенька дуже для її віку .. мама зовсім не дивиться за нею .. дівчинка робить що хоче .. на чушку схожа більше .. ці пасма блонда навіщо? А стрижка? Зовсім не прикрашає. Мами немає “,” Ото кобилааа “,” Не можна багато їсти булочок і солодкого “,” Соня, а ти поправилась “, – пишуть коментатори.

 ""

 ""

Коментарі фоловерів

Варто відзначити, що Ані Лорак дозволяє своєї дочки багато. Соня в 10 років користується косметикою, фарбує нігті в салоні і робить фарбування волосся.

До слова, відомо, що дочка Ані Лорак добре вчиться в школі. Вона вільно говорить по-російськи, по-українськи, успішно вивчає англійську та турецьку. Софія знаходить час займатися хореографією, вокалом, любить теніс і живить велику пристрасть до акторської майстерності.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.