55-річна Ольга Сумська вразила нестаріючою красою в національному вбранні: “Як завжди прекрасна”

55-річна актриса Ольга Сумська не перестає дивувати публіку своїм бездоганним зовнішнім виглядом.

Українська актриса Ольга Сумська є активним користувачем мережі. Артистка регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими знімками зі зйомок, кадрами з особистого життя і навіть рецептами.

Цього разу Ольга сумська опублікувала в своєму Інстаграмі пост-привітання з Днем Незалежності України. Актриса оприлюднила фото, де вона позує разом з чоловіком – актором Віталієм Борисюком. Ольга була одягнена в розкішне біле плаття-вишиванку. Свій образ актриса доповнила масивними намистом в блакитних тонах. Віталій Борисюк позував поруч з дружиною в класичних чорних штанях і сорочці.

“Рідненька Україно, зі святом тебе! З 30-річчям! Віримо всім серцем в найкраще! Миру и розквіту! “, – написала Ольга Сумська під знімком.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото Сумської та висловили слова захоплення красою актриси в коментарях.

“Найкрасивіші жінки в Україні”, “Дуже гарна сукня у Ольги”, “Ви дуже красива жінка”, “Ольга ви завжди красива і прекрасна !!!”, “Оля плаття у вас красівенное, ви як завжди прекрасні в будь-якому вбранні. “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, 22 серпня відома українська актриса Ольга Сумська відсвяткувала свій 55-й день народження. Відзначила актриса ювілей в тісному сімейному колі. Ольга вирішила не накривати особливий святковий стіл і просто замовила суші.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.