Оля Полякова виступила на “Олімпійському” в образі “курки”: “Стилістів пора міняти”

24 серпня на НСК "Олімпійському" пройшов грандіозний концерт на честь Дня Незалежності України.

На концерті виступило багато українських зірок. Більшість артистів співали свої хіти, але були і кавери. Так, Надя Дорофєєва заспівала українську пісню “Ой, там на горі”, а група “MOZGI” заспівали відразу 3 українські народні пісні: “Засвіт встали козаченьки”, “Ой, на горі, та й женці жнуть”, “Їхали козаки”.

Головна блондинка країни Оля Полякова виступила на НСК “Олімпійський” з піснею “Чарівна скрипка “, слова якої написав український поет Юрій Рибчинський.

Відео з виступу розмістила в своєму Інстаграм-блозі Полякова.

Співачка вийшла на сцену в образі птаха. Вона одягла сукню, яка була декорована пір’ям, а на голові у співачки був парик у вигляді пір’я.

“Як вам виступ в образі птаха? ” – поцікавилася артистка у шанувальників.

Про
Оля Полякова заспівала в образі птаха

Користувачі Мережі почали коментувати. Багатьом виступ Полякової сподобалося.

“Дуже красиво, до мурашок”, “Здорово !!!! Але дощ змусив понервнічать – Ви геройка !!!! Так шикарно співати і рухатися граціозно, коли скільки і мокро! “,” Це було чудово “, – пишуть коментатори.

Однак більшості глядачів виконання не сподобалося. Багато відзначили, що ця пісня не підходить артистці. Були й ті, хто розкритикував образ Полякової та назвав її не птахи, а куркою.

“Не сподобалося взагалі”, “Ця пісня не ваша”, “Голос шикарний. Душі в пісні не було. Чи не відчули її. Не ваша це “,” Стилістів пора поміняти. Що це за костюм курки? “, – пишуть коментатори.

 ""

 ""

Коментарі фоловерів

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.