Старший син Каті Осадчої заспівав в дуеті з Настею Каменських: “Майбутня зірка” (Відео)

Старший син Каті Осадчої 18-річний Ілля заспівав кілька пісень під гітару на святкуванні дня народження Юрія Горбунова.

24 серпня український актор, шоумен і телеведучий Юрій Горбунов відсвяткував свій 51-й день народження. Шоумен разом зі своєю дружиною Катею Осадчою влаштували свято в українському стилі. Іменинник і гості були у вишиванках. Місце проведення торжества теж булj прикрашене в національному стилі.

Спочатку гостей розважали група бандуристів, а пізніше заспівати під гітару вирішив старший син Каті Осадчої 18-річний Ілля. Спочатку самостійно, потім дуетом з Настею Каменських, яка також була присутня з Потапом на Дні народження.

“Ілля розірвав свято”, – підписала відео Катя Осадча.

Що відомо про старшого сина Каті Осадчої?

Ілля народився в першому шлюбі Каті Осадчої з бізнесменом Олегом Поліщуком. Зараз Іллі вже 18 років. Він абсолютно не публічна людина. Телеведуча дуже рідко показує його знімки в мережі. Очевидно, хлопець уникає публічності і не хоче, щоб його обговорювали численні користувачі в мережі. Деякі з них навіть підозрюють, що Ілля нечасто бачиться з мамою, так як живе своїм життям.

Цього року Ілля закінчив міжнародну школу Kyiv International School. Це одна з кращих приватних шкіл в країні. Рік навчання тут коштує від 18 тисяч доларів. Де син Каті Осадчої буде здобувати вищу освіту поки не відомо.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!