(Фото) Як виглядали в школі зірки шоу-бізнесу: Леся Никитюк, Дорофєєва, Michelle Andrade і Катерина Кухар

Вам буде цікаво - адже всі тодішні школярі ніж те схожі один на одного. Можливо не тільки шкільною формою, а й посмішкою і безпосереднім поглядом.

Більшість з нас любить згадувати свої молоді роки. Це правильно, адже хочеться доторкнутися хоч на час до тих часів коли ви були молодими. Особливо згадується школа та інститутські роки.

Це був незабутній час. Туди б повернутися зараз!

Ви напевно пам’ятаєте як ззаду вас сидів на парті ваш однокласник, з яким ви подобалися і він періодично, щоб звернути на себе увагу, смикав вас за кіски.

Ви звичайно сердилися, але водночас вам було приємно, що на вас хоч і таким чином звертають увагу.
А як на перервах ви бігали в шкільний буфет або грали з подружками в коридорах школи або перед школою – пам’ятаєте?
Дівчатка пам’ятають скакалки, а хлопчаки футбол.

Нічого не чуже і представникам шоу-бізнесу в цьому житті. Адже вони такі ж, як і ви. Вони також вчилися в школі і їх також смикали за коси однокласники.
Як виглядають ваші кумири – зірки шоу-бізнесу зараз, ви знаєте. А як вони виглядали в шкільні роки, мало хто з вас знає. До того ж як правило таких старих шкільних фотографій мало, та й не всі зірки їх розміщують на своїх сторінках в інстаграм.

Але цю проблему можна вирішити: подивіться нижче раритетні фото Леся Никитюк, Дорофєєва, Michelle Andrade і Катерина Кухар коли вони вчилися в школі.

Вам буде цікаво – адже всі тодішні школярі ніж те схожі один на одного. Можливо не тільки шкільною формою, а й посмішкою і безпосереднім поглядом.

Леся Никитюк
Надя Дорофєєва
Michelle Andrade
Катерина Кухар

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.