Мішина вагітна? Актриса приховала округлий живіт під вільним костюмом і поскаржилася що багато працює

Телезірка і героїня серіалу "Клятва лікаря" Ксенія Мішина нещодавно повідомила, що вона розійшлася зі своїм чоловіком Сашком Еллертом.

Проте, шанувальники переконані – насправді це не так. По-перше, артистів бачили разом в аеропорту і підозрюють, що пара літала відпочивати разом. Навряд чи б вони зважилися на спільний відпочинок, якби були в статусі колишніх коханих.

По-друге, Олександр продовжує ставити лайки і коментувати фотографії своєї екс-коханої. Це теж здається дивним, хоча ніхто достеменно не може знати, в яких саме відносинах розійшлися зірки.

Ксенія Мішина показала фотографію у вільному вбранні, як ніби приховує вагітний живіт

Нещодавно в профілі Instagram у Ксюши з’явилася фотографія в молочному просторому костюмі.

Якщо придивитися, то видно, що в області живота вона трохи округлилася. А вільний оверсайз наряд робить це непомітним.

На фан-сторінках шанувальники припускають, що інформація про розлучення була надана фанатам лише з однієї причини – щоб вони не дізналися заздалегідь про вагітність. До того ж, коли новина не очікуєш, вона ще більше дивує.

Проте, сама Мішина тримає в суворій таємниці те, чи збирається подарувати своєму синові Платону братика або сестричку.

Олександр теж не афішує, чи буде у нього друга дитина. Але дивлячись на цю щасливу пару, закрадається думка, що все-таки не все ще втрачено і вони здивують своєю романтикою, закоханістю і ніжністю неодноразово.

А ви стежите за їх взаємовідносинами?

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!