Влаштувала внучку: як виглядає квартира внучки Ротару Соні в Америці

Наразі онука Софії Ротару, Соня Євдокименко проживає у Нью-Йорку, США. Вона навчається у художньому та дизайнерському коледжі.

Де живуть зірки після того, як здобули популярність? Природно, у престижних апартаментах. Хоча коли вони дерлися на Олімп слави, напевно жили, як і прості обивателі, а можливо й гірше. Залежно від того, кому як пощастить і посміхнеться успіх і звичайно ж від таланту, представники шоу-бізнесу потрапляють у різні ніші добробуту.

Вони це заслужили своєю наполегливою працею і прагненням йти з наполегливістю до наміченої мети.
А як їхні діти чи онуки, онуки? Що вони означають у цьому житті і як досягають успіху на тлі зіркових родичів?
Усі по-різному.

Софія Ротару добилася популярності завдяки своєму таланту та завзятості. Усі пам’ятають її виступи у молодості та зараз. Завжди на всіх концертах вона збирає багато тисяч глядачів.
А що відомо про її родичів, у тому числі внучку Соні?

Наразі онука Софії Ротару, Соня Євдокименко проживає у Нью-Йорку, США. Вона навчається у художньому та дизайнерському коледжі, який є престижним у Сполучених Штатах Америки. Це школа дизайну Парсонс.
У соціальних мережах Соня часто розміщує свої фотографії із Нью-Йорка.

Нещодавно Соня Євдокименко розмістила світлини своєї американської квартири.

З її вікна прекрасний вид на Парк-авеню.

Вся обстава квартири Соні та дизайн виконаний у світлих тонах. Шанувальники Софії Ротару та передплатники Соні у своїх коментарях відзначили, що квартира виглядає розкішно.

Соня Євдокименко із задоволенням ділиться у соцмережах зі своїми шанувальниками стильними рішеннями щодо інтер’єру квартири.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.