Філіп Кіркоров злився з коханою у пристрасному поцілунку

У Філіпа Бедросовича Кіркорова в Інстаграм-профілі з'явилося фото того, як він цілується із невідомою жінкою.

Оцінити, хто саме – та жінка, яку він пристрасно поцілував у губи, було неможливо, бо фотографія зроблена крупним планом – видно лише нижню частину обличчя Кіркорова та його супутниці. Проте шанувальники добре розглянули, що Пилип Бедросович гризе нігті.

Не встигли фанати висловити свої припущення щодо того, кого ж так солодко цілує Філіп, як шоумен та співак вирішив видалити цю фотографію зі свого профілю.

Філіп Кіркоров злився з коханою у пристрасному поцілунку
Філіп Кіркоров злився з коханою у пристрасному поцілунку

Чим саме це аргументовано – невідомо. Можливо, йому не надто сподобалися коментарі, які шанувальники висловлювали щодо тієї панночки, чиї губи зображені на знімку.

Або ж він був не радий тому, що фанати помітили його не дуже акуратний манікюр, адже по фото крупним планом справді видно, що Пилип Бедросович гризе нігті. А це може бути яскравою ознакою знервованості та занепокоєння.

Зазначимо, у домі Пилипа панує мир та порядок. Разом із поп-королем проживає його батько Бедрос Кіркоров, сурогатна мати дітей – Наталія Єфремова та діти – Алла-Вікторія та Мартін. Крім того, у будинку проживає обслуговуючий персонал, часто залишаються запрошені гості. Особняк Кіркорова коштує понад мільярд рублів, місця всім вистачає.

Більше про особисте життя та амурні зв’язки короля російської естради та екс-дружина Алли Борисівни Пугачової нічого невідомо.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?