(Відео) Незвичайні зйомки: Тіна Кароль та пітон – як співачка пересилила себе!

Але потім, як розповіла співачка, вона побувала в Намібії та побачила дику природу, як живуть люди та звірі. І зрозуміла, що все в цьому світі природно, навіть пітони.

Представникам шоубізнесу іноді буває дуже важко виступати. Річ у тому, що в їхньому виступі може бути залучено багато атрибутів, у тому числі та тварин. Добре, якщо тварини стандартні та ви їх уже бачили та іноді навіть спілкувалися. А можливо, у деяких навіть такі є вдома.

А якщо справа з екзотичними тваринами або тими яких ви боїтеся або вони вам неприємні, що робити?
У таку ситуацію на знімання потрапила Тіна Кароль. Їй довелося зніматися з пітоном. Як співачка змогла пересилити себе? Виявляється ніяк, Тіна Кароль просто не змогла зніматися з пітоном і навколишні це зрозуміли.

Тіна Кароль

Але потім, як розповіла співачка, вона побувала в Намібії і побачила дику природу, як живуть люди та звірі. І зрозуміла, що все в цьому світі природно, навіть пітони. І в неї вже не було огиди до цього сусіднього.

І коли настали нові зйомки, вона попросила, щоб привезли пітона. Усі здивувалися. Як – Тіна Кароль ж боялася пітона і він їй був огидний. Проте співачка їх переконала, що вона все зрозуміла і пересилила себе і зніматиметься з пітоном.

Виявилося найголовніше перебороти страх у голові. Потрібно на речі дивитися простіше, і тоді все буде добре.
Ви можете на представленому відео прослухати розповідь Тіни Кароль про зйомки з пітоном. І найголовніше, як вона себе переборола.

Це урок не лише для неї, а й для інших представників шоу-бізнесу, які можуть потрапити до такої ситуації на зйомках.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.