(Підбірка фото) Як Лілія Ребрик із сім’єю та батьками проводить час у рідних місцях

Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона проводить час у рідних місцях. Адже вона із сім'єю приїхала після Нового року до своїх батьків.

Після Нового року деякі вирушили на відпочинок у теплі краї – на море чи океан. Люди вибирають подорож залежно від свого фінансового стану. Деякі поїхали до Мексики чи Туреччини, інші на Мальдівські острови чи Грецію.

Є категорія представників шоубізнесу, які вважають за краще відпочивати на лижних курортах. Покататися на лижах, насолодитися природою та вдихнути свіже гірське повітря – це мрія багатьох.

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона проводить час у рідних місцях. Адже вона із сім’єю приїхала після Нового року до своїх батьків. Згадала як мама готує та відчула запахи з кухні, які пам’ятала ще з дитинства.
Потім вони всією сім’єю і батьки покаталися на ковзанах.

А нещодавно вирішили відвідати пам’ятки рідних місць. Це незабутнє відчуття побувати у тих місцях, де минули молоді роки. Тому вони обрали такі місця, щоб самим усе згадати та заодно показати своїм дітям красу рідних місць.

Взяли вони з собою ще свого четвероного друга. Як написала Лілія Ребрик, вони ходять скрізь, оглядають околиці і їдять і дихають свіжим повітрям. Діти дуже задоволені, а батьки теж, тому що у них з’явилася нагода погуляти зі своїми онуками, поспілкуватися з донькою та її чоловіком. Ці фотографії подивилися шанувальники Лілії Ребрик та пораділи за їхню дружну родину. А пам’ятні фото, звичайно вони залишать батькам.

Як вам рідні місця Лілія Ребрик?

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.