(Фото) Онук Алли Пугачової Дені Байсаров: чи схожі вони з Лізою Галкіною?

Променлива усмішка Дені, його блондинисте, як у мами волосся, зводить з розуму його шанувальниць. Багато хто з них схожий на думку, що зовні вони дуже схожі з його тіткою - Лізою Галкіною, молодшою сестрою Крістіни.

Зіркові діти завжди привертали увагу ЗМІ. Це зрозуміло, всім цікаво, а особливо шанувальникам, як вони виглядають, живуть, чим займаються та кого і що люблять. Тим більше цікаво все про родичів Алли Пугачової та Максима Галкіна.

Практично цілодобово за цією парою спостерігають блогери, засоби масової інформації та їхні шанувальники. Та й простим людям, які майже не цікавляться шоубізнесом, також цікаво все про них. Особливо, звичайно, всіх цікавить чомусь Ліза Галкіна. Напевно, її миле личко і природна чарівність підкуповує всіх. Якщо подивитися як вона співає та танцює, то можна звернути увагу на деяку подібність із її родичами по лінії Крістіни Орбакайте. Потрібно просто уважно придивитися і подивитися як Ліза поводиться і її жестикуляцію та енергію і тоді можна зробити висновок.

Після деякої паузи, на зв’язок із передплатниками мікроблогу вийшов Дені Байсаров – молодший онук Алли Пугачової – син Крістіни Орбакайте від чеченського бізнесмена.

Крістіна Орбакайте та її син Дені
Дені Байсаров

Нагадаємо, що Байсаров-молодший займається організацією заходів та фотографією. У своїй фірмі він і директор та фотограф. У листопаді минулого року він провів, що створює ефект присутності та занурення імерсійний проєкт в одному зі старовинних особняків столиці, для запрошених зіркових гостей. Загальна атмосфера балу, яскраві містичні декорації та неймовірні костюми свідчать, що внуком Примадонни в організацію заходу було вкладено багато сил.
У відео зверненні, записаному молодою людиною, своїм шанувальникам він розкрив свій серйозний діагноз і розповів про свої плани на рік:
“Всім привіт! Давно не бачилися. Як пройшов ваш нескінченно довгий січень? Я, здається, за цей місяць встиг зробити все – і побував із сім’єю, і був схожий на чудові заходи своїх знайомих організаторів, які надихнули мене на весь рік уперед.
Поки хворів на омікрон, перемалював пів кімнати – декор, картини, все що завгодно. А ще я планував весь рік. У мене для вас багато всього крутого та цікавого.

Променева усмішка Дені, його блондинисте, як у мами волосся, зводить з розуму його шанувальниць. Багато хто з них схожий на думку, що зовні вони дуже схожі з його тіткою – Лізою Галкіною, молодшою сестрою Крістіни.

А як ви вважаєте?

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.