33-річний ексчоловік Дантес відверто розповів про роман Наді Дорофєєвої з Кацуріним: бажає лише щастя

Вперше з дня розриву з Надею Дорофєєвою, її ексчоловік Володимир Дантес поділився думками про роман колишньої дружини та друга їхньої родини ресторатора Михайла Кацуріна

Як відомо, спілка популярних знаменитостей Дантеса та Дорофєєвої тривала шість років. Про свій розрив офіційно пара розповіла у середині березня 2022 року. Цікаво, що саме того дня розлучилися і Кацуріни – подружжя Мишко та Даша, яке довгий час дружило з Надею та Володимиром.
Співак Дантес говорить про те, що причиною розриву з дружиною не був роман Дорофєєва з Кацуріним. У зоряної пари вже давно спостерігалися проблеми у стосунках, зникло щире почуття між людьми. Хоча і Надя, і Володимир, довго не здавалися, намагалися працювати над стосунками у сім’ї, але дива не сталося. Пара ухвалила виважене, аж ніяк не спонтанне рішення розлучитися ще на початку лютого 2022 року.

Надя Дорофєєва

Вже тоді Дантес не заперечував, що ексдружина може розпочати зустрічатися з другом сім’ї, ресторатором Михайлом Кацуріним. До речі, співак жартував, що на помсту почне доглядати колишню дружину Михайла Дашу.
Зараз Володимир стверджує, що бажає тільки щастя Надії, і якщо у неї все складеться добре в нових відносинах, він буде радий. Він коментує, що Дорофєєва доросла людина, їй краще знати, з ким бути разом.

Співак відверто зізнався, що теж бажає знайти нове кохання, адже всі хочуть бути щасливими, і він не є винятком.
І хоча Дорофєєва та Кацурін не дають коментарів про свій статус, їх бачили у Барселоні у квітні, коли парочка обіймалася.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?