37-річна Тіна Кароль похвалилася новим светром із крутим написом про російський корабель: шанувальники у захваті (Відео)

Представники шоубізнесу намагаються наблизити до нашої перемоги. Про те, як українці захищають свою Батьківщину, хочуть легенди. Деякі висловлювання захисників стають культовими

Після подій в Україні, які відбулися 24.02.2022 року, життя для багатьох людей у нашій країні змінилося. Частина сімей вимушено поїхала у безпечні місця на заході України, дехто виїхав за кордон.

Тіна Кароль також виїхала до Європи. Вона спочатку у Польщі брала участь у демонстраціях на підтримку України, потім співачка почала давати благодійні концерти на підтримку України та збирала кошти, які відправляла на Батьківщину. Також Тіна Кароль всіляко підтримує українські бренди. Нещодавно Тіна Кароль розмістила на своїй сторінці інстаграм відео та фото. На ньому співачка постала в обновці – симпатичний блакитний джемпер.

Але найцікавіше, що на джемпері була написана фраза, яка є культовою після подій в Україні 24 лютого 2022 року. На джемпері написано вислів, який говорить яким курсом рухатися російському кораблю. Тіна Кароль на цьому фото була у чорних спортивних штанах та стильних кросівках. Співачка поклала гарну зачіску, прибрала локони та зробила ефект мокрої голови. Доповнив її аутфіт нюдовий макіяж. “Просто дівчинка”: Тіна Кароль похвалилася своїм новим светром із культовим написом про російський корабель.

Після того, як Тіна Кароль розмістила це відео та фото в соцмережах, його подивилися багато шанувальників. Хоча російські фанати були незадоволені написом, але Тіна Кароль не звертає на це уваги. Адже більшість українських постів свідчать, що шанувальникам джемпер сподобався, а особливо напис!

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.