50-річний Ектор Хіменес-Браво показав миле фото красунь-українок у військовій формі: ресторатора оточили красуні

Ектор Хіменес-Браво відомий не лише за кордоном, а й усією Україною. У цей тяжкий для нашої країни час ресторатор усіляко допомагає нашим захисникам.

На сторінці у соціальній мережі відомого канадського та українського шеф-кухаря, бізнесмена Ектора Хіменеса-Браво з’явилося миле фото. На знімку кулінар зображений із прекрасними дівчатами у формі. Це робітниці паспортного контролю на кордоні України.

Красуні оточили ресторатора, у якого на обличчі грає щаслива посмішка. Дівчата – українки одягнені у робочу форму, на них іменні бейджики, а в руках українок перебувають рації.

Постійний ведучий популярного кулінарного шоу “Майстер-шеф” у підписі до фотографій розповів, що службовці паспортного контролю старанно трудяться на своїх постах не покладаючи рук із самого вторгнення росії в Україну і досі. Ектор каже, ці люди ставляться з любов’ю та повагою до своєї роботи та передають усім привіт. Знаменитість вважає, що Україна – єдина країна, всі разом наближають день перемоги. Також попросив передплатників ні сваритись, ні руйнувати єдність. Такі коментарі він не хотів би бачити у себе на сторінці, адже цими висловлюваннями надається допомога ворогові.

Відомо, що 24 лютого 2022 року Ектор Хіменес-Браво перебував не в Україні, але незабаром приїхав назад до Києва. Тут він активно дбає про перемогу українського народу.

Команда шеф-кухаря та сам ресторатор готують безплатну їжу для захисників України, вимушених переселенців, пенсіонерів, яким потрібна допомога. За словами кулінара, щодня вони готують понад три тисячі порцій.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".