Співачка Камалія показала сімейну ідилію з чоловіком: Захур у всьому догоджає дружині

Найбагатша співачка України Камалія у своєму Інстаграм-блозі показала, який у неї дбайливий чоловік. Пакистанський мільярдер Мохаммад Захур робить все, щоб догодити своїй дружині-українці. Пара демонструє теплі стосунки один до одного, як і 20 років тому.

Камалія є найбагатшою співачкою України. Понад 20 років тому артистка вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура і зараз буквально купається у розкоші. Однак Мохаммад не просто заможний, а й дуже дбайливий чоловік. Сім’я для чоловіка є найголовнішим у житті, тому він береже та балує дружину Камалію та їхніх спільних доньок Арабеллу та Мірабеллу.

Камалія з чоловіком та дітьми
Співачка Камалія показала сімейну ідилію із чоловіком

Нещодавно Камалія у своєму Інстаграм-блозі показала, як веселиться із доньками у басейні.

А згодом найбагатша співачка України показала, як її чоловік мільярдер готує сімейну вечерю. На кадрі Мохаммад Захур смажив м’ясо.

Звичайно, сім’я Захурів має помічників по будинку, але іноді глава сімейства балує своїх улюблених жінок і сам готує для них їжу.

До речі, з початку повномасштабної війни на території України Камалія разом із чоловіком та доньками залишили свій особняк Бучі, що біля Києва, та поїхали за кордон. Нині родина Захурів проживає в Лондоні, де у них також є нерухомість.

У своєму лондонському особняку Камалія із чоловіком поселили 16 біженців із України. Здебільшого це друзі та родичі Захурів, але є й кілька незнайомих їм раніше жінок, яких Камалія із чоловіком поселили у себе вдома.

В інтерв’ю британському виданню The Telegraph Камалія з чоловіком розповіли, що у їхньому будинку зараз немає вільного місця. Сім’я Захурів разом із двома дочками тулиться в одній кімнаті, адже всі інші кімнати в особняку зайняті українськими біженцями.

Варто зазначити, що родина Камалії та Мохаммада активно підтримують українську армію фінансово, а Захур перестав вести бізнес із росіянами.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.