Зухвалі та патріотичні сукні Тіни Кароль: гардероб української поп-діви тепер жовто-блакитний (ФОТО)

Тіна Кароль – не лише популярна українська співачка. Ще вона гордо несе звання ікони стилю, яка слідує трендам і все частіше одягає жовто-блакитні сукні.

Стиль Тіни Кароль – бездоганний. Її червона помада, чорні стрілки та великі локони стали справжньою родзинкою. У звичайному житті поза сценою артистка любить експериментувати з образами, але завжди вдало поєднує зручне з модним. На виступах у мирний час зірка з’являлася в приталених гламурних сукнях, зухвалих костюмах з акцентом на “цікавих” частинах тіла і фігури.

Зараз, коли в її рідній країні Україні триває повномасштабна війна, яку розв’язала росія, Тіна їздить з благодійними концертами по всьому цивілізованому світі, обираючи для виходів на сцену патріотичні сукні у жовто-блакитних кольорах. Одна хвилина зібрала разом усі найяскравіші образи Кароль, які кричать про те, що вона українка і пишається цим.

Нещодавно Тіна відвідала Японію з місією громадського посла. Співачка заспівала на одній із найбільших подій у галузі моди та музики – премії Rakuten Girls Award, підкоривши гостей заходу своєю пишною жовто-блакитною сукнею в підлогу з довгим шлейфом, відкритим декольте та високим розрізом на спідниці.

Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль
Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль

Там же Кароль поспілкувалася з журналістами, представивши у кадрі у стильному в’язаному костюмі в клітинку забарвлення українського прапора. Як завжди, поп-діва зробила акцент на ідеальній фігурі – спідниця вище коліна і далеко не “чернечий” верх.

Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль
Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль

На благодійному футбольному матчі у Ліверпулі Тіна Кароль вийшла на поле, щоб виконати Гімн України. Її образ був як завжди карколомним – патріотичне синьо-жовте плаття приталеного крою з довгим шлейфом, розшите стразами.

Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль
Найзухваліші та патріотичні сукні Тіни Кароль

Варто зазначити, що такою елегантною артистка була не завжди. У засіках мережі знайшлося архівне фото з часів початку її кар’єри, на якому вона позувала у спортивному костюмі, на підборах та з кіскою. Але головне – навіть макіяж та прикраси кольорів українського прапора.

Найзухваліші та патріотичні вбрання Тіни Кароль
Найзухваліші та патріотичні вбрання Тіни Кароль

У патріотизмі Кароль не має сумнівів.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.